Zac Brown Band – Jumpt Right In

De Zac Brown Band blijft het goed doen met de laatste single Jump Right In. Er is nu ook een officiële clip.

Songtekst :

The Southern wind signs again an island lullaby

Baby powder beach under my feet has got me rolling
And the breeze through crackling leaves like a daytime campfire burning
And the ship is off to sea
And the wake is a churning
As the Southern wind sings again an island lullaby

You can jump right in
Let the music pull you in
You can jump right in
Oh and lose yourself again
As the Southern wind sings again a island lullaby

There’s a place the locals go and no one knows where to find it
And the river starts to flow inside the clouds of Misty Mountain
The water from this stone below becomes a blue-green fountain
As the Southern wind sings again an island lullaby

You can jump right in
Let the music pull you in
You can jump right in
Oh and lose yourself again
As the Southern wind sings again an island lullaby

La la la la la la
La la la la la
La la la la la la
La la la la la

You can find me where the music meets the ocean
If you get the notion
Stop on by and play a while
Simple tune to get your love light glowing
Keep your heart wide open
Disappear just like the tide
Let it roll on by

And jump right in
Let the music pull you in
You can jump right in
Oh and lose yourself again
As the Southern wind sings again an island lullaby
The Southern wind sings again an island lullaby
Oh a lullaby

Over Mojo

Mijn nickname is Mojo en ik ben eerder toevallig in de countrymuziek geïnteresseerd geraakt. Naast mijn Elvis-collectie bezit ik ook cd’s van Patsy Cline, Johnny Cash, de Bellamy Brothers en heel wat filmmuziek van Westerns. Maar toen ik onlangs in een platenzaak op de afdeling countrymuziek eens ging rondsnuffelen merkte ik dat er een heleboel artiesten waren die ik niet kende. Zo werd mijn aandacht getrokken door o.a. Reba McEntire. Thuis gekomen ging ik direct op het internet wat zoeken achter deze artieste en van het een kwam het ander. Voor ik het wist had de country-microbe mij te pakken en zat ik al bij Brad Paisley, Rascal Flatts, Toby Keath en co. Vandaar naar informatieve websites over countrymuziek was een kleine stap. Zo kwam ik bij de nog vrij recente website uscountrymusic.nlterecht. Volgens mij momenteel de beste site van de Benelux waar alles over countrymuziek in America direct op de voet gevolgd wordt. Af en toe gaf ik een tip aan Sophomore. En na verloop van tijd ben ik sinds mei 2011 als medewerker gevraagd. Ik vind het boeiend om nu een heleboel artiesten te ontdekken die hier bij het grote publiek in Europa onbekend zijn. Hopelijk bent u even enthousiast over deze zoektocht als ik en geniet u van de vele nieuwtjes en clips die we u brengen. So, let’s get country !
Dit bericht is geplaatst in Bands met de tags . Bookmark de permalink.