Danielle Bradbery – Maybe It Was Memphis

Danielle Bradbery is een nieuwkomer in de Billboard Country Song Top 25 van deze week. Zij is een 16-jarige zangeres uit Texas die momenteel furore maakt in The Voice USA 2013. Zij wordt gecoacht door Blake Shelton en deze song Maybe It Was Memphis is een cover van Pam Tillis uit 1991.

Songtekst :

Lookin’ at you through a misty moonlight
Katydid sing like a symphony
Porch swing swayin’ like a Tennessee lullaby
Melody blowing through the willow tree

What was I supposed to do
Standin’ there lookin’ at you
A lonely boy far from home
Maybe it was Memphis
Maybe it was southern summer nights
Maybe it was you maybe it was me
But it sure felt right

Read about you in a Faulkner novel
Met you once in a Williams play
Heard about you in a country love song
Summer nights beauty took my breath away

What was I supposed to do
Standin’ there lookin’ at you
A lonely boy far from home
Maybe it was Memphis
Maybe it was southern summer nights
Maybe it was you maybe it was me
But it sure felt right
Maybe it was Memphis

Maybe it was southern summer nights
Maybe it was you maybe it was me
But it sure felt right

Every night now since I’ve been back home
Lie awake drifting in the memory
I think about you on your momma’s front porch swing
Talking that way so soft to me

What was I supposed to do
Standin’ there lookin’ at you
A lonely boy far from home
Maybe it was Memphis
Maybe it was southern summer nights
Maybe it was you maybe it was me
But it sure felt right

Maybe it was Memphis
Maybe it was southern summer nights
Maybe it was you maybe it was me
But it sure felt right
Maybe it was you maybe it was me
But it sure felt right
You know it sure felt right…

Over Mojo

Mijn nickname is Mojo en ik ben eerder toevallig in de countrymuziek geïnteresseerd geraakt. Naast mijn Elvis-collectie bezit ik ook cd’s van Patsy Cline, Johnny Cash, de Bellamy Brothers en heel wat filmmuziek van Westerns. Maar toen ik onlangs in een platenzaak op de afdeling countrymuziek eens ging rondsnuffelen merkte ik dat er een heleboel artiesten waren die ik niet kende. Zo werd mijn aandacht getrokken door o.a. Reba McEntire. Thuis gekomen ging ik direct op het internet wat zoeken achter deze artieste en van het een kwam het ander. Voor ik het wist had de country-microbe mij te pakken en zat ik al bij Brad Paisley, Rascal Flatts, Toby Keath en co. Vandaar naar informatieve websites over countrymuziek was een kleine stap. Zo kwam ik bij de nog vrij recente website uscountrymusic.nlterecht. Volgens mij momenteel de beste site van de Benelux waar alles over countrymuziek in America direct op de voet gevolgd wordt. Af en toe gaf ik een tip aan Sophomore. En na verloop van tijd ben ik sinds mei 2011 als medewerker gevraagd. Ik vind het boeiend om nu een heleboel artiesten te ontdekken die hier bij het grote publiek in Europa onbekend zijn. Hopelijk bent u even enthousiast over deze zoektocht als ik en geniet u van de vele nieuwtjes en clips die we u brengen. So, let’s get country !
Dit bericht is geplaatst in Zangeressen met de tags . Bookmark de permalink.