Nieuwe sinlge Lady Antebellum komt 13 mei uit; nieuwe album komt morgen!

De nieuwe single Goodbye Town van Lady Antebellum staat gepland voor 13 mei 2013. Het wordt de tweede single van het album Golden dat morgen uitkomt. De tracklist van Golden is als volgt:

 1. Get To me
 2. Goodbye Town
 3. Nothin’ Like The First Time
 4. Downtown
 5. Better Off Now (That You’re Gone)
 6. It Ain’t Pretty
 7. Can’t Stand The Rain
 8. Golden
 9. Long Teenage Goobye
 10. All For Love
 11. Better Man
 12. Generation Away

Over Sophomore

Mijn nickname is Sophomore en I'm in my early forties zoals dat zo mooi heet. Ik kwam in aanraking met country muziek tijdens een vakantie naar de US of A. Ik luisterde veel naar een countrystation op de radio en weer thuisgekomen bleek dit radiostation ook via internet te beluisteren te zijn. Daar luisterde (en luister) ik veel naar en heb ik ook vrijwel alle artiesten en bands die je op deze website vindt, leren kennen. Waarom Sophomore vraag je je misschien af. De verklaring is dat ik wel wat verstand heb van country maar nog een heleboel kan en wil leren. Ik ben dus geen freshman meer maar heb nog wel een groot deel van mijn "studie" voor de boeg. Vandaar Sophomore, spreek uit als [sofmoor].
Dit bericht is geplaatst in Bands met de tags . Bookmark de permalink.