Court Yard Hounds – The Coast

Enige weken kwam het eerste album uit van de Court Yard Hounds uit. Dit duo bestaat uit de gezusters Emily Robison (Pittsfield, Massachusetts) en Martie Maguire (York, Pennsylvania). Zij vormen samen met Natalie Maines ook nog de Dixie Chicks maar omdat Maines nog niet klaar was om een nieuw album op te nemen, besloten de twee zusters tot dit project. En dat is wat mij betreft een goede beslissing geweest. Dit The Coast is een track van het album Court Yard Hounds.

Court Yard Hounds Website.
Wikipedia.

Songtekst:

I’m gonna head down to the coast
Where nothin’ ever seems to matter
You know I love it there the most
When every piece of my world gets scattered

Blue skies, green water
White birds in the air
Brown skin, blue collar
And the wind blowin’ in my hair

And I wrote you this little note
And I never even sent the letter
But I still want you to know
I found a place I feel a whole lot better with…

Blue skies, green water
White birds in the air
Brown skin, blue collar
And the wind blowin’ in my hair

Blue skies, green water
White birds in the air
Brown skin, blue collar
And the wind blowin’ in my hair

I’m gonna leave my old winter coat
And I won’t even need a sweater
I’m gonna sit out on a boat
‘Cause it’s time for some sunny weather and…

Blue skies, green water
White birds in the air
Brown skin, blue collar
And the wind blowin’ in my hair
In my hair…

Blue sky, green water
White birds in the air
Brown skin, blue collar
And the wind blowin’ in my hair

And the wind blowin’ in my hair

Over Sophomore

Mijn nickname is Sophomore en I'm in my early forties (fifties inmiddels) zoals dat zo mooi heet. Ik kwam in aanraking met country muziek tijdens een vakantie naar de US of A. Ik luisterde veel naar een countrystation op de radio en weer thuisgekomen bleek dit radiostation ook via internet te beluisteren te zijn. Daar luisterde (en luister) ik veel naar en heb ik ook vrijwel alle artiesten en bands die je op deze website vindt, leren kennen. Waarom Sophomore vraag je je misschien af. De verklaring is dat ik wel wat verstand heb van country maar nog een heleboel kan en wil leren. Ik ben dus geen freshman meer maar heb nog wel een groot deel van mijn "studie" voor de boeg. Vandaar Sophomore, spreek uit als [sofmoor].
Dit bericht is geplaatst in Duo's met de tags . Bookmark de permalink.