Eli Young Band – Life At Best

De Eli Young Band heeft van de titelsong van haar laatste album Life At Best een ectra video gemaakt. Zij maakten deze clip op de University of North Texas waar ze tien jaar geleden allen dezelfde kamer deelden.

Songtekst :

Baby who do you think is better than you
Do you know everything that they go through
Have they taken you on their closet tour
You’ll find a few skeletons I’m sure

You think everyone’s kickin’ up their feet
When you’re sold the life of easy street
You gotta make there and then maintain
Improve your lifestyle that its the same thing

Chorus:
Life at best is a struggle
Life at best can be trouble
Store up on love, Stay humble
It’s all a guess baby life at best

There’s a shortcut for everything these days
Don’t fall for the TVs or some magazine page
Not much gets solved with a pill in one take
What you work hard for is the thing that pays
You gotta make it there and maintain
Improve lifestyle and its the same thing

Chorus

Life at best is anybody’s guess
Life at best is anybody’s guess
Life at best is anybody’s guess
Life at best

Chorus

Over Mojo

Mijn nickname is Mojo en ik ben eerder toevallig in de countrymuziek geïnteresseerd geraakt. Naast mijn Elvis-collectie bezit ik ook cd’s van Patsy Cline, Johnny Cash, de Bellamy Brothers en heel wat filmmuziek van Westerns. Maar toen ik onlangs in een platenzaak op de afdeling countrymuziek eens ging rondsnuffelen merkte ik dat er een heleboel artiesten waren die ik niet kende. Zo werd mijn aandacht getrokken door o.a. Reba McEntire. Thuis gekomen ging ik direct op het internet wat zoeken achter deze artieste en van het een kwam het ander. Voor ik het wist had de country-microbe mij te pakken en zat ik al bij Brad Paisley, Rascal Flatts, Toby Keath en co. Vandaar naar informatieve websites over countrymuziek was een kleine stap. Zo kwam ik bij de nog vrij recente website uscountrymusic.nlterecht. Volgens mij momenteel de beste site van de Benelux waar alles over countrymuziek in America direct op de voet gevolgd wordt. Af en toe gaf ik een tip aan Sophomore. En na verloop van tijd ben ik sinds mei 2011 als medewerker gevraagd. Ik vind het boeiend om nu een heleboel artiesten te ontdekken die hier bij het grote publiek in Europa onbekend zijn. Hopelijk bent u even enthousiast over deze zoektocht als ik en geniet u van de vele nieuwtjes en clips die we u brengen. So, let’s get country !
Dit bericht is geplaatst in Bands met de tags . Bookmark de permalink.