Morgan Frazier – Yellow Brick Road (Live)

De eerste cd van de negentienjarige Morgan Frazier (Breckenridge, Texas) werd bekostigd door haar ouders en werd 30.000 keer verkocht. Sinds 22 januari is er een EP uit waar deze nieuwe single Yellow Brick Road op is te vinden.

Website.
Facebook.

Songtekst:

VERSE 1
HE WAS DOWN HOME CUTIE WITH A FARM BOY SMILE
BIG BLUE EYES LIKE THE KANSAS SKY
HE SAT DOWN BESIDE ME AND WE TALKED A BIT
I TOLD HIM MY DREAMS HE TOLD ME HIS
IT BECAME SO CLEAR WITH EVERY WORD HE SAID
THAT BOY DIDN’T HAVE A BRAIN IN HIS HEAD

CHORUS:
SOMETIMES I THINK I’M LOST IN A FAIRYTALE
IN THE LAND OF OZ WHERE NOTHING’S REAL
IS IT TOO MUCH TO ASK FOR SOME HONESTY
FROM A BOY WHO REALLY IS WHAT HE SEEMS TO BE
I WISH I KNEW WHICH WAY TO GO
CUZ YOU CAN’T FIND LOVE ON THE YELLOW BRICK ROAD

VERSE 2
HE WAS ACTING REAL SMOOTH WHEN I CAUGHT HIS EYE
A SILVER TONGUED DEVIL WITH AN AXE TO GRIND
HE SAID THOSE THINGS A GIRL LIKES TO HEAR
HAD A LITTLE WAY OF WHISPERING IN MY EAR
BUT HE PLAYED THAT GAME WITH EVERY GIRL HE MET
I SWEAR HE DIDN’T HAVE A HEART IN HIS CHEST

REPEAT CHORUS-SOLO

VERSE 3
HE HAD LONG BLONDE HAIR AND A SOUPED UP FORD
PULLED UP IN THE DRIVE WITH A MIGHTY ROAR
HE PLAYED A GOOD GAME, ACTED SO TOUGH
HAD ME BELIEVING THAT IT COULD BE LOVE
BUT HE TUCKED HIS TAIL BETWEEN HIS LEGS
WHEN IT CAME TO COMMITMENT HE WAS SCARED TO DEATH

REPEAT CHORUS

Over Sophomore

Mijn nickname is Sophomore en I'm in my early forties zoals dat zo mooi heet. Ik kwam in aanraking met country muziek tijdens een vakantie naar de US of A. Ik luisterde veel naar een countrystation op de radio en weer thuisgekomen bleek dit radiostation ook via internet te beluisteren te zijn. Daar luisterde (en luister) ik veel naar en heb ik ook vrijwel alle artiesten en bands die je op deze website vindt, leren kennen. Waarom Sophomore vraag je je misschien af. De verklaring is dat ik wel wat verstand heb van country maar nog een heleboel kan en wil leren. Ik ben dus geen freshman meer maar heb nog wel een groot deel van mijn "studie" voor de boeg. Vandaar Sophomore, spreek uit als [sofmoor].
Dit bericht is geplaatst in Zangeressen met de tags . Bookmark de permalink.