Gary Allan – Pieces

Gary Allan scoort momenteel een grote hit met Every Storm. De opvolger is sinds kort ook bekend. Dit zal Pieces worden dat, net als zijn huidige succes, ook afkomstig is van het album Set You Free.

Songtekst:

I’ve been broken, torn and scattered
I’ve loved holy, I’ve loved sin
I was rolling on the wind
It didn’t matter

I was so sure of who I didn’t want to be
Every smile and every fear
Every laugh and every tear
It was all mine, it was all me

Chorus:
Pieces of my heart
Pieces of my soul
Pieces that I’m gonna be
I don’t even know
I gave a lot to lovers
Gave a lot to friends
Everything I took from them
Made me who I am
Pieces

We’ve all been lied to
We’ve all been liars
Nothing’s perfect in this world
Everybody’s been burned by the fire
Guess I’m learning
That what breaks you, makes you grow
But I’m not hiding where I’ve been
Gonna let the light shine in
What I don’t need
Gonna let that, let that, let that go

Chorus:
Pieces of my heart
Pieces of my soul
Pieces that I’m gonna be
I don’t even know
I gave a lot to lovers
Gave a lot to friends
Everything I took from them
Made me who I am
Pieces

Pieces, the good and the bad
Pieces, the happy and sad
Pieces, the wrong and the right
Pieces, that’s my, that’s my, that’s my life

Chorus:
Pieces of my heart
Pieces of my soul
Pieces that I’m gonna be
I don’t even know
I gave a lot to lovers
Gave a lot to friends
Everything I took from them
Made me who I am
Pieces

Pieces, pieces

Over Sophomore

Mijn nickname is Sophomore en I'm in my early forties zoals dat zo mooi heet. Ik kwam in aanraking met country muziek tijdens een vakantie naar de US of A. Ik luisterde veel naar een countrystation op de radio en weer thuisgekomen bleek dit radiostation ook via internet te beluisteren te zijn. Daar luisterde (en luister) ik veel naar en heb ik ook vrijwel alle artiesten en bands die je op deze website vindt, leren kennen. Waarom Sophomore vraag je je misschien af. De verklaring is dat ik wel wat verstand heb van country maar nog een heleboel kan en wil leren. Ik ben dus geen freshman meer maar heb nog wel een groot deel van mijn "studie" voor de boeg. Vandaar Sophomore, spreek uit als [sofmoor].
Dit bericht is geplaatst in Zangers met de tags . Bookmark de permalink.