Chely Wright – Notes To The Coroner


Ook de nieuwe cd van Chely Wright getiteld Lifted Off The Ground heb ik onlangs aangeschaft en ik vind het een bijzondere cd. Dit Notes To The Coroner is een van de goede songs op dit album dat al weer het 7e album is van Chely.

Songtekst:

I hope I haven’t been lying here long
I’d say, “I told you so,” but I’m long gone
Who called you? Who found me?
Who had to spread the news?
I hope it wasn’t my sister

I wrote it down for you in case I didn’t survive
In a black notebook right there by my side
Be sure to read it, it’ll tell you everything
Go ahead and start from December

These are my notes to the coroner
Clues with no compromise
Notes to the coroner
Details of my demise

You’ll wanna take my blod to smear on a slide
But if you just read on you’ll know how I died
Terminal sadness, chronic regret
A big ball of pain in pajamas

These are my notes to the coroner
Clues with no compromise
Notes to the coroner
Details of my demise

Palpitations of a broken heart
Triggered my shortness of breath
I lost too much love and then I fell apart
Official cause of my death

Notes to the coroner
Clues with no compromise
Notes to the coroner
Details of my demise

These are my notes to the coroner
Clues with no compromise
Notes to the coroner
Details of my demise

Over Sophomore

Mijn nickname is Sophomore en I'm in my early forties zoals dat zo mooi heet. Ik kwam in aanraking met country muziek tijdens een vakantie naar de US of A. Ik luisterde veel naar een countrystation op de radio en weer thuisgekomen bleek dit radiostation ook via internet te beluisteren te zijn. Daar luisterde (en luister) ik veel naar en heb ik ook vrijwel alle artiesten en bands die je op deze website vindt, leren kennen. Waarom Sophomore vraag je je misschien af. De verklaring is dat ik wel wat verstand heb van country maar nog een heleboel kan en wil leren. Ik ben dus geen freshman meer maar heb nog wel een groot deel van mijn "studie" voor de boeg. Vandaar Sophomore, spreek uit als [sofmoor].
Dit bericht is geplaatst in Zangeressen met de tags . Bookmark de permalink.