Randy Houser – How Country Feels (Live)

Deze week kwam het nieuwe album How Country Feels van Randy Houser uit. Op het album staan diverse potentiele hits zoals Like A Cowboy maar daar kom ik later op terug. De titeltrack was alvast een schot in de roos en een tophit voor Randy Houser. Voor mij nog altijd een van de top 5 hits van vorig jaar en daarom doe ik er nog de live-versie bij.

Songtekst :

You were raised on an asphalt farm
Ain’t never heard a rooster crow
Never walked barefoot by a river
Felt the mud up between your toes

You never rolled in the hay
You never thrown it in four wheel
Climb up on here girl
Let me show you how country feels

Let your hair down, hair down
Get you some of this laid on back
Kick your shoes off, kick ‘em off
Get you some of this slow down fast
I’ll take you up and down these hollers and hills
Let me show you how country feels

You ever watched the sun go down
From the bed of a pickup truck
Ever been so into somebody
You’re still lying there when it comes back up

Girl what do you say?
Cut a path through that cornfield
Park down by the water
Let me show you how country feels

Let your hair down, hair down
Get you some of this laid on back
Kick your shoes off, kick ‘em off
Get you some of this slow down fast
I’ll take you up and down these hollers and hills
Let me show you how country feels

Let your hair down
Get you some of this laid on back
Kick your shoes off (Kick your shoes off)

Let your hair down, hair down
Get you some of this laid on back
Kick your shoes off, kick ‘em off
Get you some of this slow down fast
I’ll take you up and down these hollers and hills
Let me show you how country feels
Country feels

Over Mojo

Mijn nickname is Mojo en ik ben eerder toevallig in de countrymuziek geïnteresseerd geraakt. Naast mijn Elvis-collectie bezit ik ook cd’s van Patsy Cline, Johnny Cash, de Bellamy Brothers en heel wat filmmuziek van Westerns. Maar toen ik onlangs in een platenzaak op de afdeling countrymuziek eens ging rondsnuffelen merkte ik dat er een heleboel artiesten waren die ik niet kende. Zo werd mijn aandacht getrokken door o.a. Reba McEntire. Thuis gekomen ging ik direct op het internet wat zoeken achter deze artieste en van het een kwam het ander. Voor ik het wist had de country-microbe mij te pakken en zat ik al bij Brad Paisley, Rascal Flatts, Toby Keath en co. Vandaar naar informatieve websites over countrymuziek was een kleine stap. Zo kwam ik bij de nog vrij recente website uscountrymusic.nlterecht. Volgens mij momenteel de beste site van de Benelux waar alles over countrymuziek in America direct op de voet gevolgd wordt. Af en toe gaf ik een tip aan Sophomore. En na verloop van tijd ben ik sinds mei 2011 als medewerker gevraagd. Ik vind het boeiend om nu een heleboel artiesten te ontdekken die hier bij het grote publiek in Europa onbekend zijn. Hopelijk bent u even enthousiast over deze zoektocht als ik en geniet u van de vele nieuwtjes en clips die we u brengen. So, let’s get country !
Dit bericht is geplaatst in Zangers met de tags . Bookmark de permalink.

2 reacties op Randy Houser – How Country Feels (Live)

  1. #1 in de country airplaylijst van deze week vlgs billboard

  2. Mojo schreef:

    Bauke,
    Klopt. En ook in Canada staat Randy Houser met deze superhit op #1. En zegge dat deze single al sinds mei 2012 meegaat!

Reacties zijn gesloten.