Ty Herndon – What Mattered Most

First StepsTy Herndon draait al sinds 1995 mee want toen debuteerde hij al direct met de #1 hit What Mattered Most. Nadien zouden voor deze zanger uit Alabama nog twee #1 hits volgen. Begin 2000 geraakte hij echter familiaal en financieel in het sukkelstraatje en pas sinds 2010 begon hij zich opnieuw met muziek bezig te houden.  Van de 20 singles die hij uitbracht was deze What Mattered Most dus meteen een schot in de roos.

Wikipedia

Officiële Website Ty Herndon

Songtekst :

I thought I knew the girl so well
If she was sad I couldn’t tell
I missed the point, I missed the signs
So if she’s gone the fault is mine
I know, I know a whole lot of little things
And even though I confess them one by one
She would still be gone

Her eyes are blue, her hair is long
In ’64 she was born in Baton Rouge
Her favorite song is “In My Life”
I memorized her every move
I knew her books, her car, her cloths
But I paid no attention to what mattered most

I never asked, she never said
And when she cried I turned my head
She dreamed her dreams behind closed doors
That made them easy to ignore
And I know, I know I missed the forest for the trees
And all I have to show oh when she walked out the door
The cold facts and nothing more

Her eyes are blue, her hair is long
In ’64 she was born in Baton Rouge
Her favorite song is “In My Life”
I memorized her every move
I knew her books, her car, her cloths
But I paid no attention to what mattered most

Her eyes are blue, her hair is long
In 64 she was born in Baton Rouge
Her father’s tall, her mother’s gone
She moved out west when she was two
The way she laughed, the way she loved
Oh my God what did I do

Over Mojo

Mijn nickname is Mojo en ik ben eerder toevallig in de countrymuziek geïnteresseerd geraakt. Naast mijn Elvis-collectie bezit ik ook cd’s van Patsy Cline, Johnny Cash, de Bellamy Brothers en heel wat filmmuziek van Westerns. Maar toen ik onlangs in een platenzaak op de afdeling countrymuziek eens ging rondsnuffelen merkte ik dat er een heleboel artiesten waren die ik niet kende. Zo werd mijn aandacht getrokken door o.a. Reba McEntire. Thuis gekomen ging ik direct op het internet wat zoeken achter deze artieste en van het een kwam het ander. Voor ik het wist had de country-microbe mij te pakken en zat ik al bij Brad Paisley, Rascal Flatts, Toby Keath en co. Vandaar naar informatieve websites over countrymuziek was een kleine stap. Zo kwam ik bij de nog vrij recente website uscountrymusic.nlterecht. Volgens mij momenteel de beste site van de Benelux waar alles over countrymuziek in America direct op de voet gevolgd wordt. Af en toe gaf ik een tip aan Sophomore. En na verloop van tijd ben ik sinds mei 2011 als medewerker gevraagd. Ik vind het boeiend om nu een heleboel artiesten te ontdekken die hier bij het grote publiek in Europa onbekend zijn. Hopelijk bent u even enthousiast over deze zoektocht als ik en geniet u van de vele nieuwtjes en clips die we u brengen. So, let’s get country !
Dit bericht is geplaatst in Zangers met de tags . Bookmark de permalink.