Nieuwe album Darius Rucker komt 22 januari

Op 22 januari aanstaande Later dit jaar komt het nieuwe album True Believers uit van Darius Rucker. Op dit vierde solo album van Darius Rucker zullen 12 tracks staan:

 1. True Believers
 2. Miss You
 3. Wagon Wheel
 4. Love Without You
 5. Radio
 6. Lost In You
 7. I Will Love You Still
 8. Take Me Home
 9. Shine
 10. Heartbreak Road
 11. Leavin’ The Light On
 12. Lie To Me

Later deze week presenteren we je de nieuwe single.

Edit:  lees hier het meest recente nieuws over het nieuwe Darius Rucker album.

Over Sophomore

Mijn nickname is Sophomore en I'm in my early forties zoals dat zo mooi heet. Ik kwam in aanraking met country muziek tijdens een vakantie naar de US of A. Ik luisterde veel naar een countrystation op de radio en weer thuisgekomen bleek dit radiostation ook via internet te beluisteren te zijn. Daar luisterde (en luister) ik veel naar en heb ik ook vrijwel alle artiesten en bands die je op deze website vindt, leren kennen. Waarom Sophomore vraag je je misschien af. De verklaring is dat ik wel wat verstand heb van country maar nog een heleboel kan en wil leren. Ik ben dus geen freshman meer maar heb nog wel een groot deel van mijn "studie" voor de boeg. Vandaar Sophomore, spreek uit als [sofmoor].
Dit bericht is geplaatst in Info, Zangers met de tags . Bookmark de permalink.