Chuck Wicks – Stealing Cinderella

Ik vond Man Of The House al een prachtsong van het debuutalbum Starting Now van Chuck Wicks maar toen ik dit Stealing Cinderella hoorde vond ik het zo mogelijk nog mooier. Het was in 2007 de debuutsingle van Chuck.

Songtekst:

I came to see her daddy for sit down man to man
It wasn’t any secret i’d be asking for her hand
I guess that’s why he left me waiting in the living room by myself
with at least a dozen pictures of her sitting on a shelf

– Chorus –

She was playing Cinderella
She was riding her first bike
Bouncing on the bed and looking for a pillow fight
Running through the sprinkler with a big popsicle grin
Dancing with her dad, looking up at him
In her eyes i’m Prince Charming
But to him i’m just some fella
riding in and stealing Cinderella

I leaned in towards those pictures to get a better look at one
When I heard a voice behind me say “Now, ain’t she something, son?”
I said “Yes, she quite a woman”
and he just stared at me
Then I realized that in his eyes she would always be

– Chorus –

Playing Cinderella
Riding her first bike
Bouncing on the bed and looking for a pillow fight
Running through the sprinkler with a big popsicle grin
Dancing with her dad, looking up at him
In her eyes i’m Prince Charming
But to him i’m just some fella
riding in and stealing Cinderella

He slapped me on the shoulder
Then he called her in the room
When she threw her arms around him
That’s when I could see it too

– Chorus –

She was Playing Cinderella
Riding her first bike
Bouncing on the bed and looking for a pillow fight
Running through the sprinkler with a big popsicle grin
Dancing with her dad, looking up at him
If he gives me a hard time
I can’t blame the think
I’m the one who’s stealing Cinderella

Over Sophomore

Mijn nickname is Sophomore en I'm in my early forties (fifties inmiddels) zoals dat zo mooi heet. Ik kwam in aanraking met country muziek tijdens een vakantie naar de US of A. Ik luisterde veel naar een countrystation op de radio en weer thuisgekomen bleek dit radiostation ook via internet te beluisteren te zijn. Daar luisterde (en luister) ik veel naar en heb ik ook vrijwel alle artiesten en bands die je op deze website vindt, leren kennen. Waarom Sophomore vraag je je misschien af. De verklaring is dat ik wel wat verstand heb van country maar nog een heleboel kan en wil leren. Ik ben dus geen freshman meer maar heb nog wel een groot deel van mijn "studie" voor de boeg. Vandaar Sophomore, spreek uit als [sofmoor].
Dit bericht is geplaatst in Zangers met de tags . Bookmark de permalink.