Don Williams ft. Keith Urban – Imagine That (live)

Keith Urban was van kleins af al een grote fan van Don Williams die we u eerder deze week voorstelden. In april traden beide heren trouwens nog samen op in het jaarlijkse All for The Hall Concert 2012 en ze brachten daar Imagine That, een song die op het laatste album And So It Goes van Don Williams staat. U krijgt hier het live-fragment te zien waarop ook Vince Gill  aanwezig is. Toevallig lanceren ze vandaag in première ook de nieuwe videoclip die u hier kan bekijken. Afwachten of dit als single zal uitgebracht worden als opvolger van I Just Come Here For The Music.

Songtekst :

No more nights sleeping alone
in an empty bed, in an empty home
Someone to talk to
someone to hold in my arms

Imagine that, how sweet it’d be
To have you here again with me
Oh lord, I wish I had you back
But all I can do is imagine that

no more silence in the all
no more staring at the walls
someone to laugh with,
someone to share in my dreams

Imagine that, how sweet it’d be
To have you here again with me
Oh lord, I wish I had you back
But all I can do is imagine that

Imagine that, how sweet it’d be
To have you here again with me
Oh lord, I wish I had you back
But all I can do is imagine that

Imagine that, how sweet it’d be
To have you here again with me
Oh lord, I wish I had you back
But all I can do is imagine that

Imagine that, how sweet it’d be
To have you here again with me
Oh lord, I wish I had you back
But all I can do is imagine that

Over Mojo

Mijn nickname is Mojo en ik ben eerder toevallig in de countrymuziek geïnteresseerd geraakt. Naast mijn Elvis-collectie bezit ik ook cd’s van Patsy Cline, Johnny Cash, de Bellamy Brothers en heel wat filmmuziek van Westerns. Maar toen ik onlangs in een platenzaak op de afdeling countrymuziek eens ging rondsnuffelen merkte ik dat er een heleboel artiesten waren die ik niet kende. Zo werd mijn aandacht getrokken door o.a. Reba McEntire. Thuis gekomen ging ik direct op het internet wat zoeken achter deze artieste en van het een kwam het ander. Voor ik het wist had de country-microbe mij te pakken en zat ik al bij Brad Paisley, Rascal Flatts, Toby Keath en co. Vandaar naar informatieve websites over countrymuziek was een kleine stap. Zo kwam ik bij de nog vrij recente website uscountrymusic.nlterecht. Volgens mij momenteel de beste site van de Benelux waar alles over countrymuziek in America direct op de voet gevolgd wordt. Af en toe gaf ik een tip aan Sophomore. En na verloop van tijd ben ik sinds mei 2011 als medewerker gevraagd. Ik vind het boeiend om nu een heleboel artiesten te ontdekken die hier bij het grote publiek in Europa onbekend zijn. Hopelijk bent u even enthousiast over deze zoektocht als ik en geniet u van de vele nieuwtjes en clips die we u brengen. So, let’s get country !
Dit bericht is geplaatst in Zangers met de tags , . Bookmark de permalink.