Terri Clark – Love Is A Rose

Terri Clark heeft inmiddels ook een nieuwe single uitgebracht die in de Canadese charts binnenkomt. Dit Love Is A Rose bracht ze live tijdens de Canadese CMA-Awards afgelopen september.

Songtekst :

Love is a rose but you’d better not pick it
It only grows when it’s on the vine
Hand full of thorns, and you know you’ve missed it
Lose your love when you say the word mine

I wanna see what’s never been seen
I wanna live that age on dree
Come on boy, let’s go together
We can take the best right then
Take a bus right now

Love is a rose but you’d better not pick it
It only grows when it’s on the vine
Hand full of thorns, and you know you’ve missed it
Lose your love when you say the word mine

I wanna go to an old hoedown
Long ago in a western town
Pick me up cuz my feet are dragging
Give me a lift and I’ll hay your wagon

Love is a rose but you’d better not pick it
It only grows when it’s on the vine
Hand full of thorns, and you know you’ve missed it
Lose your love when you say the word mine

Love is a rose (you’d better not pick it)
Love is a rose (on the vine)
Love is a rose (you know you’ve missed it)
Lose your love when you say the word mine
Lose your love when you say the word mine

Over Mojo

Mijn nickname is Mojo en ik ben eerder toevallig in de countrymuziek geïnteresseerd geraakt. Naast mijn Elvis-collectie bezit ik ook cd’s van Patsy Cline, Johnny Cash, de Bellamy Brothers en heel wat filmmuziek van Westerns. Maar toen ik onlangs in een platenzaak op de afdeling countrymuziek eens ging rondsnuffelen merkte ik dat er een heleboel artiesten waren die ik niet kende. Zo werd mijn aandacht getrokken door o.a. Reba McEntire. Thuis gekomen ging ik direct op het internet wat zoeken achter deze artieste en van het een kwam het ander. Voor ik het wist had de country-microbe mij te pakken en zat ik al bij Brad Paisley, Rascal Flatts, Toby Keath en co. Vandaar naar informatieve websites over countrymuziek was een kleine stap. Zo kwam ik bij de nog vrij recente website uscountrymusic.nlterecht. Volgens mij momenteel de beste site van de Benelux waar alles over countrymuziek in America direct op de voet gevolgd wordt. Af en toe gaf ik een tip aan Sophomore. En na verloop van tijd ben ik sinds mei 2011 als medewerker gevraagd. Ik vind het boeiend om nu een heleboel artiesten te ontdekken die hier bij het grote publiek in Europa onbekend zijn. Hopelijk bent u even enthousiast over deze zoektocht als ik en geniet u van de vele nieuwtjes en clips die we u brengen. So, let’s get country !
Dit bericht is geplaatst in Zangeressen met de tags . Bookmark de permalink.