Cassadee Pope – Over You

Cassadee Pope (West Palm Beach, Florida) is de leadzangeres van de band Hey Monday die heeft besloten om tijdens een rustpauze van de band een solocarriere op te starten. Zij probeert dit via de Amerikaanse versie van The Voice waar ze in het team van Blake Shelton zit. Dat heeft nu geresulteert in deze single Over You die deze week op #3 binnenkomt in de Billboard Country Song Top 25Over You werd ook al eens uitgebracht als single door Miranda Lambert.

Wikipedia

Songtekst:

Weather man said it’s gonna snow
By now I should be used to the cold
Mid-February shouldn’t be so scary
It was only December I still remember
The presents, the tree, you and me

But you went away
How dare you?
I miss you
They say I’ll be OK
But I’m not going to ever get over you

Living alone here in this place
I think of you, and I’m not afraid
Your favorite records make me feel better
Cause you sing along with every song
I know you didn’t mean to give them to me

But you went away
How dare you?
I miss you
They say I’ll be OK
But I’m not going to ever get over you

It really sinks in you know
When I see it in stone

Cause you went away
How dare you?
I miss you
They say I’ll be OK
But I’m not going to ever get over you
Ever get over you

Over Sophomore

Mijn nickname is Sophomore en I'm in my early forties (fifties inmiddels) zoals dat zo mooi heet. Ik kwam in aanraking met country muziek tijdens een vakantie naar de US of A. Ik luisterde veel naar een countrystation op de radio en weer thuisgekomen bleek dit radiostation ook via internet te beluisteren te zijn. Daar luisterde (en luister) ik veel naar en heb ik ook vrijwel alle artiesten en bands die je op deze website vindt, leren kennen. Waarom Sophomore vraag je je misschien af. De verklaring is dat ik wel wat verstand heb van country maar nog een heleboel kan en wil leren. Ik ben dus geen freshman meer maar heb nog wel een groot deel van mijn "studie" voor de boeg. Vandaar Sophomore, spreek uit als [sofmoor].
Dit bericht is geplaatst in Zangeressen met de tags . Bookmark de permalink.