Terrie Clark – Girls Lie Too

Vorige week kon u kennismaken met de Canadese Terrie Clark en haar duet met Reba McEntire voor de song How Blue. Ze is echter al sinds 1995 actief en ze had tot nu toe twee #1 hits in de States. Dit Girls Lie Too was haar laatste #1 hit in 2004 en kwam van haar album Greatest Hits 1994-2004.

Wikipedia

Officiële Website Terri Clark

Songtekst :

So she can’t go out tonight again:
Her sister’s sick, she’s gotta baby-sit.
Yeah, that sounds like a pretty good excuse.
Now you didn’t hear any of this from me,
But things aren’t always what they seem.
Brace yourself, this may come as a shock to you.

Girls lie too,
An’ we don’t care how much money you make,
Or what you drive or what you weigh:
Size don’t matter anyway.
Girls lie too:
Don’t think you’re the only ones,
Who bend it, break it, stretch it some.
We learn from you,
Girls lie too.

We can’t wait to hear about your round of golf.
We love to see deer heads hanging on the wall,
An’ we like Hooter’s for their hot wings, too.
Other guys never cross our minds.
We don’t wonder what it might be like.
How could it be any better than it is with you?

Girls lie too,
An’ we don’t care how much money you make,
Or what you drive or what you weigh:
Size don’t matter anyway.
Girls lie too:
Don’t think you’re the only ones,
Who bend it, break it, stretch it some.
We learn from you,
Girls lie too.

Yeah, girls lie too:
We always forgive and forget.
The cards and flowers you never sent,
Will never be brought up again.
Girls lie too.
Old grey sweatpants turn us on.
We like your friends and we love your mom.
And that’s the truth,
Girls lie too.

Yeah that’s the truth,
Girls lie too.

No, we don’t care how much hair you have.
Yeah, that looks good!
Comb it over like that.
Grrrrrrr.

Over Mojo

Mijn nickname is Mojo en ik ben eerder toevallig in de countrymuziek geïnteresseerd geraakt. Naast mijn Elvis-collectie bezit ik ook cd’s van Patsy Cline, Johnny Cash, de Bellamy Brothers en heel wat filmmuziek van Westerns. Maar toen ik onlangs in een platenzaak op de afdeling countrymuziek eens ging rondsnuffelen merkte ik dat er een heleboel artiesten waren die ik niet kende. Zo werd mijn aandacht getrokken door o.a. Reba McEntire. Thuis gekomen ging ik direct op het internet wat zoeken achter deze artieste en van het een kwam het ander. Voor ik het wist had de country-microbe mij te pakken en zat ik al bij Brad Paisley, Rascal Flatts, Toby Keath en co. Vandaar naar informatieve websites over countrymuziek was een kleine stap. Zo kwam ik bij de nog vrij recente website uscountrymusic.nlterecht. Volgens mij momenteel de beste site van de Benelux waar alles over countrymuziek in America direct op de voet gevolgd wordt. Af en toe gaf ik een tip aan Sophomore. En na verloop van tijd ben ik sinds mei 2011 als medewerker gevraagd. Ik vind het boeiend om nu een heleboel artiesten te ontdekken die hier bij het grote publiek in Europa onbekend zijn. Hopelijk bent u even enthousiast over deze zoektocht als ik en geniet u van de vele nieuwtjes en clips die we u brengen. So, let’s get country !
Dit bericht is geplaatst in Zangeressen met de tags . Bookmark de permalink.