Guy Mitchell – Singing The Blues

Eerder deze week konden we een live vertolking horen van Singing The Blues door Keith Urban. In 1956 had Guy Mitchell (Detroit, Michigan, 27-2-1927 – 1-7-1999) er een #1 hit mee.

Guy Mitchell Homepage.

Songtekst:

Well, I never felt more like singin’ the blues
‘Cause I never thought that I’d ever lose
Your love dear, why’d you do me this way
Well, I never felt more like cryin’ all night
‘Cause everythin’s wrong, and nothin’ ain’t right
Without you, you got me singin’ the blues

The moon and stars no longer shine
The dream is gone I thought was mine
There’s nothin’ left for me to do
But cry-y-y-y over you (cry over you)
Well, I never felt more like runnin’ away
But why should I go ‘cause I couldn’t stay
Without you, you got me singin’ the blues

[Instrumental and whistling]

Well, I never felt more like singin’ the blues
‘Cause I never thought that I’d ever lose
Your love dear, why’d you do me this way
Well, I never felt more like cryin’ all night
‘Cause everythin’s wrong, and nothin’ ain’t right
Without you, you got me singin’ the blues

Oh, the moon and stars no longer shine
The dream is gone I thought was mine
There’s nothin’ left for me to do
But cry-y-y-y over you (cry over you)
Well, I never felt more like runnin’ away
But why should I go ‘cause I couldn’t stay
Without you, you got me singin’ the blues

Over Sophomore

Mijn nickname is Sophomore en I'm in my early forties (fifties inmiddels) zoals dat zo mooi heet. Ik kwam in aanraking met country muziek tijdens een vakantie naar de US of A. Ik luisterde veel naar een countrystation op de radio en weer thuisgekomen bleek dit radiostation ook via internet te beluisteren te zijn. Daar luisterde (en luister) ik veel naar en heb ik ook vrijwel alle artiesten en bands die je op deze website vindt, leren kennen. Waarom Sophomore vraag je je misschien af. De verklaring is dat ik wel wat verstand heb van country maar nog een heleboel kan en wil leren. Ik ben dus geen freshman meer maar heb nog wel een groot deel van mijn "studie" voor de boeg. Vandaar Sophomore, spreek uit als [sofmoor].
Dit bericht is geplaatst in Zangers met de tags . Bookmark de permalink.