LeAnn Rimes – Borrowed

De meest recente single Give heeft het niet bijzonder goed gedaan in de country charts. Vorige maand verscheen What Have I Done nog als single in iTunes maar die haalde de countrycharts geheel niet. De nieuwe single Borrowed verdient wat mij betreft een beter lot. De single zal staan op het nieuwe album Spitfire dat voor volgend jaar op de planning staat.

Songtekst:

i know you’re not mine, you’re borrowed
you already belong to her ‘cause you said so
but i’m starting to believe it ain’t the whole truth
as we’re lying side by side, i get the whole you

wanna hold out, but gotta hold on,
even though i know it’s wrong
cause i don’t want to give you back
you’re the best i ever had
so i don’t want to give you back
but you’re borrowed

do you tell her that you love her?
like you do me?
do you make love to her,
the way you make love to me?

i can’t (???) in case she calls you back
its pathetic how i lie around
and wait all the damn time
it’s a short high and long low,
every time you have to go

and i don’t want to give you back
you’re the best i ever had
so i don’t want to give you back
but you’re borrowed
only borrowed

how much time is left and you don’t return?
and you don’t return?
how much time?

i know you’re not mine only borrowed

Over Sophomore

Mijn nickname is Sophomore en I'm in my early forties (fifties inmiddels) zoals dat zo mooi heet. Ik kwam in aanraking met country muziek tijdens een vakantie naar de US of A. Ik luisterde veel naar een countrystation op de radio en weer thuisgekomen bleek dit radiostation ook via internet te beluisteren te zijn. Daar luisterde (en luister) ik veel naar en heb ik ook vrijwel alle artiesten en bands die je op deze website vindt, leren kennen. Waarom Sophomore vraag je je misschien af. De verklaring is dat ik wel wat verstand heb van country maar nog een heleboel kan en wil leren. Ik ben dus geen freshman meer maar heb nog wel een groot deel van mijn "studie" voor de boeg. Vandaar Sophomore, spreek uit als [sofmoor].
Dit bericht is geplaatst in Zangeressen met de tags . Bookmark de permalink.

Een reactie op LeAnn Rimes – Borrowed

  1. Fred schreef:

    i can’t (???) in case she calls you back

    moet denk ik zijn.

    But I keep myself alone in case you call tonight.

Reacties zijn gesloten.