Faith Hill – Mississippi Girl

Momenteel scoort Faith Hill met American Heart. Haar laatste #1 hit was dit Mississippi Girl uit 2005 van haar album Fireflies.

Songtekst:

Yeah

Well, it’s a long way from Star,Mississippi
To the big stage I’m singing on tonight
And sometimes the butterflies still get me
When I’m in the spotlight

And some people seem to think that I’ve changed
That I’m different than I was back then
But in my soul, I know that I’m the same way
That I’ve really always been

CHORUS:
‘Cause a Mississippi girl don’t change her ways
Just ‘cause everybody knows her name
Ain’t big headed from a little bit of fame
I still like wearing my old ball cap
Riding my kids around piggy back
They might know me all around the world
But, y’all, I’m still a Mississippi girl

Whoo!

Well, I spent a few weeks in California
They put my face on the big movie screen
But that don’t mean I’ve forgotten where I came from
That’s just me chasing dreams

(Chorus)

Whoo!

‘Cause a Mississippi girl don’t change her ways
Just ‘cause everybody knows her name
Ain’t big headed from a little bit of Fame
Still like wearing my old ball cap
Riding my kids around piggy back
They might know me all around this world
Thats alright
But, y’all, I’m still a Mississippi—- girl

Mississippi girl!
Oh,oh
Mississippi girl!
Mississippi girl!
yeah, yeah, oh
oh oh oh oh oh
Mississippi girl!
Na, na, na, na, na, na
Na, na, na, na, na, na….(fade)

Over Sophomore

Mijn nickname is Sophomore en I'm in my early forties (fifties inmiddels) zoals dat zo mooi heet. Ik kwam in aanraking met country muziek tijdens een vakantie naar de US of A. Ik luisterde veel naar een countrystation op de radio en weer thuisgekomen bleek dit radiostation ook via internet te beluisteren te zijn. Daar luisterde (en luister) ik veel naar en heb ik ook vrijwel alle artiesten en bands die je op deze website vindt, leren kennen. Waarom Sophomore vraag je je misschien af. De verklaring is dat ik wel wat verstand heb van country maar nog een heleboel kan en wil leren. Ik ben dus geen freshman meer maar heb nog wel een groot deel van mijn "studie" voor de boeg. Vandaar Sophomore, spreek uit als [sofmoor].
Dit bericht is geplaatst in Zangeressen met de tags . Bookmark de permalink.