Nieuwe album Jason Aldean: Night Train (16 oktober 2012)

Over een week komt het nieuwe album  Night Train van Jason Aldean uit. De verwachtingen zijn, na het fantastisch album My Kinda Party, natuurlijk erg hoog gespannen. Maar ik heb er alle vertrouwen in dat Jason, die zich in rap tempo ontwikkelt tot een van mijn favoriete countrysingers,  de verwachtingen waar zal maken.

 

 1. This Nothin’ Town
 2. When She Says Baby
 3. Feel That Again
 4. Wheel Rollin’
 5. Talk
 6. The Only Way I Know (met Luke Bryan en Eric Church)
 7. Take A Little Ride
 8. I Don’t Do Lonely Well
 9. Night Train
 10. 1994
 11. Staring At The Sun
 12. Drink One For Me
 13. Black Tears
 14. Walking Away
 15. Water Tower

Over Sophomore

Mijn nickname is Sophomore en I'm in my early forties (fifties inmiddels) zoals dat zo mooi heet. Ik kwam in aanraking met country muziek tijdens een vakantie naar de US of A. Ik luisterde veel naar een countrystation op de radio en weer thuisgekomen bleek dit radiostation ook via internet te beluisteren te zijn. Daar luisterde (en luister) ik veel naar en heb ik ook vrijwel alle artiesten en bands die je op deze website vindt, leren kennen. Waarom Sophomore vraag je je misschien af. De verklaring is dat ik wel wat verstand heb van country maar nog een heleboel kan en wil leren. Ik ben dus geen freshman meer maar heb nog wel een groot deel van mijn "studie" voor de boeg. Vandaar Sophomore, spreek uit als [sofmoor].
Dit bericht is geplaatst in Zangers met de tags . Bookmark de permalink.