Josh Abbott & Kacey Musgraves – Oh Tonight (live)

Ik blijft nog even bij Kacey Musgraves, misschien de ontdekking van 2012. Vorig jaar zong ze op twee singles mee van de Josh Abbott Band. Dat was op She’s Like Texas en Oh Tonight. Twee gitaren, twee prachtige stemmen en een viool zorgen voor een speciaal optreden op een terrasje. Dit Oh Tonight eindigde op de 44ste plaats in de Billboard.

Songtekst :

Verse 1
I grab your hand and you say “wait.”
I say “no girl it’s way too late.”
We’ve been playing games for weeks,
now I’m ready to play for keeps.

Chorus
Oh, tonight, we’re gonna set the world on fire.
I’m gonna set aside my pride.
Not gonna be the one to say “goodbye,”
Neither am I…Oh, tonight.

Verse 2
So go on kiss me on the mouth.
You know you want to; you should’ve done it by now.
Girl you don’t know how long I’ve tried,
been fighting feelings deep inside.

Bridge
So tell me what you want me to do.
Oh, it’s too late baby I’ve already fallen in love with you.

Over Mojo

Mijn nickname is Mojo en ik ben eerder toevallig in de countrymuziek geïnteresseerd geraakt. Naast mijn Elvis-collectie bezit ik ook cd’s van Patsy Cline, Johnny Cash, de Bellamy Brothers en heel wat filmmuziek van Westerns. Maar toen ik onlangs in een platenzaak op de afdeling countrymuziek eens ging rondsnuffelen merkte ik dat er een heleboel artiesten waren die ik niet kende. Zo werd mijn aandacht getrokken door o.a. Reba McEntire. Thuis gekomen ging ik direct op het internet wat zoeken achter deze artieste en van het een kwam het ander. Voor ik het wist had de country-microbe mij te pakken en zat ik al bij Brad Paisley, Rascal Flatts, Toby Keath en co. Vandaar naar informatieve websites over countrymuziek was een kleine stap. Zo kwam ik bij de nog vrij recente website uscountrymusic.nlterecht. Volgens mij momenteel de beste site van de Benelux waar alles over countrymuziek in America direct op de voet gevolgd wordt. Af en toe gaf ik een tip aan Sophomore. En na verloop van tijd ben ik sinds mei 2011 als medewerker gevraagd. Ik vind het boeiend om nu een heleboel artiesten te ontdekken die hier bij het grote publiek in Europa onbekend zijn. Hopelijk bent u even enthousiast over deze zoektocht als ik en geniet u van de vele nieuwtjes en clips die we u brengen. So, let’s get country !
Dit bericht is geplaatst in Bands, Zangers met de tags , . Bookmark de permalink.