Jason Aldean – Night Train (Live On Letterman)

Jason Aldean komt deze week op kop van de Billboard met zijn Take A Litlle Ride. Deze #1 single is de voorloper van zijn vijfde album Night Train dat op 16 oktober zal uitkomen. Op dat album staan maar liefst 15 songs waaronder deze titelsong.

Songtekst :

I’ve been thinking bout you all day baby
Waiting on that sun to go down
Won’t you say I pick you up after work
Slide over and slip out to the outskirts of town
Got a blanket and a fifth of Comfort
A little something to knock off the edge
It’s supposed to get a little cold tonight
Looks like I’m gonna have to hold you tight

Chorus
Bout a mile off Old Mill Rd
That spot nobody knows
Park the truck and we take off running
Hurry up girl I hear it coming
Got a moon and a million stars
The sound of steel and old box cars
The thought of you driving me insane
Come on baby let’s go listen to the night train

Yeah I hope it’s gonna be a long one
If we’re lucky it’s moving slow
Wouldn’t mind if it lasted all night
Right next to you on that hill side

Repeat Chorus 1x

Let’s go listen to the night train

Repeat Chorus 1x

Let’s go listen to the night train

Over Mojo

Mijn nickname is Mojo en ik ben eerder toevallig in de countrymuziek geïnteresseerd geraakt. Naast mijn Elvis-collectie bezit ik ook cd’s van Patsy Cline, Johnny Cash, de Bellamy Brothers en heel wat filmmuziek van Westerns. Maar toen ik onlangs in een platenzaak op de afdeling countrymuziek eens ging rondsnuffelen merkte ik dat er een heleboel artiesten waren die ik niet kende. Zo werd mijn aandacht getrokken door o.a. Reba McEntire. Thuis gekomen ging ik direct op het internet wat zoeken achter deze artieste en van het een kwam het ander. Voor ik het wist had de country-microbe mij te pakken en zat ik al bij Brad Paisley, Rascal Flatts, Toby Keath en co. Vandaar naar informatieve websites over countrymuziek was een kleine stap. Zo kwam ik bij de nog vrij recente website uscountrymusic.nlterecht. Volgens mij momenteel de beste site van de Benelux waar alles over countrymuziek in America direct op de voet gevolgd wordt. Af en toe gaf ik een tip aan Sophomore. En na verloop van tijd ben ik sinds mei 2011 als medewerker gevraagd. Ik vind het boeiend om nu een heleboel artiesten te ontdekken die hier bij het grote publiek in Europa onbekend zijn. Hopelijk bent u even enthousiast over deze zoektocht als ik en geniet u van de vele nieuwtjes en clips die we u brengen. So, let’s get country !
Dit bericht is geplaatst in Zangers met de tags . Bookmark de permalink.