Martina McBride – In My Daughter’s Eyes

In My Daughter’s Eyes is een prachtige song van het album Martina van Martina McBride uit 2003. Het haalde destijds de vierde positie in de country hitlijst.

Songtekst:

In my daughter’s eyes, I am a hero.
I am strong an’ wise,
And I know no fear.
But the truth is plain to see:
She was sent to rescue me,
I see who I wanna be, in my daughter’s eyes.

In my daughter’s eyes, everyone is equal,
Darkness turns to light,
And the world is at peace.
This miracle God gave to me,
Gives me strength when I am weak.
I find reason to believe, in my daughter’s eyes.

An’ when she wraps her hand around my finger,
Oh, it puts a smile in my heart.
Everything becomes a little clearer.
I realise what life is all about.
It’s hangin’ on when your heart has had enough;
It’s givin’ more when you feel like givin’ up.
I’ve seen the light: it’s in my daughter’s eyes.

In my daughter’s eyes, I can see the future.
A reflection of who I am,
An’ what will be.
An’ though she’ll grow an’, some day, leave:
Maybe raise a family,
When I’m gone, I hope you’ll see,
How happy she made me,
For I’ll be there, in my daughter’s eyes.

Over Sophomore

Mijn nickname is Sophomore en I'm in my early forties (fifties inmiddels) zoals dat zo mooi heet. Ik kwam in aanraking met country muziek tijdens een vakantie naar de US of A. Ik luisterde veel naar een countrystation op de radio en weer thuisgekomen bleek dit radiostation ook via internet te beluisteren te zijn. Daar luisterde (en luister) ik veel naar en heb ik ook vrijwel alle artiesten en bands die je op deze website vindt, leren kennen. Waarom Sophomore vraag je je misschien af. De verklaring is dat ik wel wat verstand heb van country maar nog een heleboel kan en wil leren. Ik ben dus geen freshman meer maar heb nog wel een groot deel van mijn "studie" voor de boeg. Vandaar Sophomore, spreek uit als [sofmoor].
Dit bericht is geplaatst in Zangeressen met de tags . Bookmark de permalink.