Doc Walker – From Here (Live)

De  Canadese groep Doc Walker (sinds 1996 bezig) mag ook eens voorgesteld worden. Deze groep nam in 2010 haar eerste live-DVD op en pakte toen uit met deze single From Here.  Bandleden zijn van links naar rechts Dave Wasily, Chris Thorsteinson en Murray Pulver. Deze jongens maken alvast een aangename countrysound die smaakt naar meer.

Wikipedia

Officiële Website Doc Walker

Songtekst :

In the backseat barely seventeen, wrote our names in the window steam
In that old car looking at the starts
So quiet I thought you fell asleep
But you said

Where do we go,
where do we go from here?

And I said I was bad news
Was no good for you
But you held my hand and closed your
Let that old car take us to the spades of Vegas
I knew there was no looking back
But you said

Where do we go,
Where do we go from here?
Might find gold boots and all
We may dance and we may fall

But we just have faith and love my dear
That’s where we’ll go, that’s where we’ll go from here

Life can pass you by
in the blink of an eye
So we just held on to the wheel
A million miles behind us
Don’t see near enough lights
i won’t slow down
I won’t stand still

We may dance and we may fall
Might find gold boots and all
just have faith and love my dear
That’s where we’ll go, that’s where we’ll go from here
Go from here

Over Mojo

Mijn nickname is Mojo en ik ben eerder toevallig in de countrymuziek geïnteresseerd geraakt. Naast mijn Elvis-collectie bezit ik ook cd’s van Patsy Cline, Johnny Cash, de Bellamy Brothers en heel wat filmmuziek van Westerns. Maar toen ik onlangs in een platenzaak op de afdeling countrymuziek eens ging rondsnuffelen merkte ik dat er een heleboel artiesten waren die ik niet kende. Zo werd mijn aandacht getrokken door o.a. Reba McEntire. Thuis gekomen ging ik direct op het internet wat zoeken achter deze artieste en van het een kwam het ander. Voor ik het wist had de country-microbe mij te pakken en zat ik al bij Brad Paisley, Rascal Flatts, Toby Keath en co. Vandaar naar informatieve websites over countrymuziek was een kleine stap. Zo kwam ik bij de nog vrij recente website uscountrymusic.nlterecht. Volgens mij momenteel de beste site van de Benelux waar alles over countrymuziek in America direct op de voet gevolgd wordt. Af en toe gaf ik een tip aan Sophomore. En na verloop van tijd ben ik sinds mei 2011 als medewerker gevraagd. Ik vind het boeiend om nu een heleboel artiesten te ontdekken die hier bij het grote publiek in Europa onbekend zijn. Hopelijk bent u even enthousiast over deze zoektocht als ik en geniet u van de vele nieuwtjes en clips die we u brengen. So, let’s get country !
Dit bericht is geplaatst in Bands met de tags . Bookmark de permalink.