Peter McWhirter – Girls In The Summertime

Zomerclip 6 Deze Peter McWhirter werd in 2011 uitgeroepen tot Best New Talent in Australië. Dit hitje was de derde single van zijn debuutalbum Lucky As A Seven uit 2010.

Officiële website Peter McWhirter

Songtekst :

She got two piece red bikini on
She’s a five forty inch cherry ball
She’s got a six pack of .. on ice
She’s got one foot in the water
And the sun keeps getting hotter

Chorus

Let it up to an old summertime dream
Like a cold … with a liquor ice cream
… you just can’t count down the reason why the guys
Love girls in the summer time

She brought her .. to the bar
… three rounds of .. so far
It’s 10 o’clock and they are ready for some fun
I got dollars in my hand cause I’m gonna tip the ….

Chorus

We’ll drive around in the best man truck
The wind blows down and the music up
The feet on the .. board …
Looking for the beach gonna play in the sand
Some skip some reach there … go no where
She needs a little sun cream on her back
Ain’t nothing that feels like

Chorus

Over Mojo

Mijn nickname is Mojo en ik ben eerder toevallig in de countrymuziek geïnteresseerd geraakt. Naast mijn Elvis-collectie bezit ik ook cd’s van Patsy Cline, Johnny Cash, de Bellamy Brothers en heel wat filmmuziek van Westerns. Maar toen ik onlangs in een platenzaak op de afdeling countrymuziek eens ging rondsnuffelen merkte ik dat er een heleboel artiesten waren die ik niet kende. Zo werd mijn aandacht getrokken door o.a. Reba McEntire. Thuis gekomen ging ik direct op het internet wat zoeken achter deze artieste en van het een kwam het ander. Voor ik het wist had de country-microbe mij te pakken en zat ik al bij Brad Paisley, Rascal Flatts, Toby Keath en co. Vandaar naar informatieve websites over countrymuziek was een kleine stap. Zo kwam ik bij de nog vrij recente website uscountrymusic.nlterecht. Volgens mij momenteel de beste site van de Benelux waar alles over countrymuziek in America direct op de voet gevolgd wordt. Af en toe gaf ik een tip aan Sophomore. En na verloop van tijd ben ik sinds mei 2011 als medewerker gevraagd. Ik vind het boeiend om nu een heleboel artiesten te ontdekken die hier bij het grote publiek in Europa onbekend zijn. Hopelijk bent u even enthousiast over deze zoektocht als ik en geniet u van de vele nieuwtjes en clips die we u brengen. So, let’s get country !
Dit bericht is geplaatst in Zangers met de tags . Bookmark de permalink.