Florida Georgia Line – Cruise

Brian Kelly uit Florida en Tyler Hubbard uit Georgia vormen het duo FGL of de Florida Georgia Line, afgeleid van hun geboortestaat. Ze brachten dit jaar een EP uit, getiteld It’z Just What We Do waarop dit Cruise als debuutsingle staat.

Wikipedia

Officiële Website Florida Georgia Line

Songtekst :

Baby you a song
You make me wanna roll my windows down and cruise

Hey Baby

When I first saw that bikini top on her,
She’s poppin’ right out of the south Georgia water.
Thought, “Oh good Lord!” she had them long tan legs
Couldn’t help myself so I walked up and said:

Well baby you a song,
You make me wanna roll my windows down and cruise…
Down a back road blowin’ stop signs through the middle,
Every little farm town,
With you.

& this brand new chevy with a lift kit,
Would look a helluva lot better with you up in it!
So Baby you a song,
You make me wanna roll my windows down and cruise!

Yea she was sippin’ on Southern’ and singin’ Marshall Tucker,
We were falling in love in the sweet heart of summer.
She hopped right up,
Into the cab of my truck
And said, “Fire it up! Let’s go get this thing stuck!”

Baby you a song,
You make me wanna roll my windows down and cruise…
Down a back road blowin’ stop signs through the middle,
Every little farm town,
With you.

& this brand new chevy with a lift kit,
Would look a helluva lot better with you up in it!
So Baby you a song,
You make me wanna roll my windows down and cruise!

When that summer sun fell to it’s knees,
I looked at her and she looked at me,
And I turned on those KC lights and drove all night,
Cuz it felt so right,
Her and I man we felt so right.

I put it in park,
and grabbed my guitar,
and strummed a couple chords,
and sang from the heart.

Girl you sure got the beat in my chest bumpin’
Hell I can’t get you out of my head!

Baby you a song,
You make me wanna roll my windows down and cruise…
Down a back road blowin’ stop signs through the middle,
Every little farm town with you!

Baby you a song,
You make me wanna roll my windows down and cruise…
Down a back road blowin’ stop signs through the middle,
Every little farm town with you

And in this brand new chevy with a lift kit,
Would Look a HELLUVA lot better with you up in it!

Come on
Baby you a song,
You make me wanna roll my windows down and cruise!

Come on girl!
Get those windows down and cruise!
Ahhh yea

Over Mojo

Mijn nickname is Mojo en ik ben eerder toevallig in de countrymuziek geïnteresseerd geraakt. Naast mijn Elvis-collectie bezit ik ook cd’s van Patsy Cline, Johnny Cash, de Bellamy Brothers en heel wat filmmuziek van Westerns. Maar toen ik onlangs in een platenzaak op de afdeling countrymuziek eens ging rondsnuffelen merkte ik dat er een heleboel artiesten waren die ik niet kende. Zo werd mijn aandacht getrokken door o.a. Reba McEntire. Thuis gekomen ging ik direct op het internet wat zoeken achter deze artieste en van het een kwam het ander. Voor ik het wist had de country-microbe mij te pakken en zat ik al bij Brad Paisley, Rascal Flatts, Toby Keath en co. Vandaar naar informatieve websites over countrymuziek was een kleine stap. Zo kwam ik bij de nog vrij recente website uscountrymusic.nlterecht. Volgens mij momenteel de beste site van de Benelux waar alles over countrymuziek in America direct op de voet gevolgd wordt. Af en toe gaf ik een tip aan Sophomore. En na verloop van tijd ben ik sinds mei 2011 als medewerker gevraagd. Ik vind het boeiend om nu een heleboel artiesten te ontdekken die hier bij het grote publiek in Europa onbekend zijn. Hopelijk bent u even enthousiast over deze zoektocht als ik en geniet u van de vele nieuwtjes en clips die we u brengen. So, let’s get country !
Dit bericht is geplaatst in Duo's met de tags . Bookmark de permalink.