Brooks & Dunn – That’s What She Gets For Loving Me

Ik keek eerder deze week naar een aflevering van de serie Las Vegas en daarin speelden Brooks & Dunn gastrollen. Uiteraard werd er ook gezongen. Aan het einde van de aflevering brachten ze dit That’s What She Gets For loving Me, een track van hun album Red Dirt Road uit 2003.

Songtekst:

She said what she wants is a man to be faithful
A true heart somebody willin’ and able
To stay by her side through thick and thin
A tender touch every now and then

She’s not hung up on fairy tales
Or some dream at the bottom of a wishin’ well
Fancy cars or diamond rings
What she wants most are the little things

That’s what she gets
That’s what she gets
That’s what she gets for loving me

At times I lay awake at night
Stare at her laying by my side
Knowin’ there in her heart as she sleeps
She can forever count on me

That’s what she gets
That’s what she gets
That’s what she gets for loving me

Whatever turns her on
I’m here to do it
Till the day they write my name in stone
I’ll live to prove it

That’s what she gets
That’s what she gets
That’s what she gets for loving me

That’s what she gets
That’s what she gets
That’s what she gets for loving me

Over Sophomore

Mijn nickname is Sophomore en I'm in my early forties (fifties inmiddels) zoals dat zo mooi heet. Ik kwam in aanraking met country muziek tijdens een vakantie naar de US of A. Ik luisterde veel naar een countrystation op de radio en weer thuisgekomen bleek dit radiostation ook via internet te beluisteren te zijn. Daar luisterde (en luister) ik veel naar en heb ik ook vrijwel alle artiesten en bands die je op deze website vindt, leren kennen. Waarom Sophomore vraag je je misschien af. De verklaring is dat ik wel wat verstand heb van country maar nog een heleboel kan en wil leren. Ik ben dus geen freshman meer maar heb nog wel een groot deel van mijn "studie" voor de boeg. Vandaar Sophomore, spreek uit als [sofmoor].
Dit bericht is geplaatst in Duo's met de tags . Bookmark de permalink.