Don Williams ft. Alison Krauss – I Just Come Here For The Music

Dit is de nieuwe single van het zopas verschenen album So It Goes van Don Williams. In 2006 stopte deze zanger uit Texas na een veertigjarige carriëre met zo’n 29 albums en 46 singles op zijn palmares. In 2010 keerde hij terug uit pensioen met een nieuwe tournee en nu dus ook met zijn nieuwste album sinds 2004. Naast Allison Kraus zijn er ook nog gastoptredens van Vince Gille en Keith Urban op dit album.

Wikipdia

Officiële Website Don Williams    

Songtekst :

I thought we’d always be together

In my mind, there was no doubt

Our two hearts were bound forever

We would never be without
Spring to summer, falls to winter

those that can just fly away to find a place for them that’s better

I guess here is where I’ll stay
And so it goes while we were busy with the details of our lives

everyday thinking’ time was on our side

I turned around and you were gone and I left here with the words

I never got around to saying I don’t know why,

I guess I never thought our time could pass us by
Life for you took new direction

What I may never figure out that nature goes about her business

With new surprises every day
And so it goes while we were busy with the details of our lives

everyday thinking’ time was on our side

I turned around and you were gone and I’m left here with the words

 I never got around to saying I don’t know why,

I guess I never thought our time could pass us by
I turned around and you were gone

And I’m left here with the words I never got around to saying

I don’t know why,I guess I never thought Our Time would pass us by

Over Mojo

Mijn nickname is Mojo en ik ben eerder toevallig in de countrymuziek geïnteresseerd geraakt. Naast mijn Elvis-collectie bezit ik ook cd’s van Patsy Cline, Johnny Cash, de Bellamy Brothers en heel wat filmmuziek van Westerns. Maar toen ik onlangs in een platenzaak op de afdeling countrymuziek eens ging rondsnuffelen merkte ik dat er een heleboel artiesten waren die ik niet kende. Zo werd mijn aandacht getrokken door o.a. Reba McEntire. Thuis gekomen ging ik direct op het internet wat zoeken achter deze artieste en van het een kwam het ander. Voor ik het wist had de country-microbe mij te pakken en zat ik al bij Brad Paisley, Rascal Flatts, Toby Keath en co. Vandaar naar informatieve websites over countrymuziek was een kleine stap. Zo kwam ik bij de nog vrij recente website uscountrymusic.nlterecht. Volgens mij momenteel de beste site van de Benelux waar alles over countrymuziek in America direct op de voet gevolgd wordt. Af en toe gaf ik een tip aan Sophomore. En na verloop van tijd ben ik sinds mei 2011 als medewerker gevraagd. Ik vind het boeiend om nu een heleboel artiesten te ontdekken die hier bij het grote publiek in Europa onbekend zijn. Hopelijk bent u even enthousiast over deze zoektocht als ik en geniet u van de vele nieuwtjes en clips die we u brengen. So, let’s get country !
Dit bericht is geplaatst in Traditionals, Zangeressen met de tags , . Bookmark de permalink.