Chris Young – The Man I Want To Be

Deze week staat op #5 in de Billboard Country Songs Top 30 het prachtige The Man I Want To Be van Chris Young. Chris Young werd geboren in Murfreesboro, Tennessee en heeft tot nu toe twee albums gemaakt. Dit The Man I Want To Be is afkomstig van het gelijknamige album wat het tweede album is van Chris en uitkwam in 2009.

Chris Young Website
Chris Young Wikipedia

Songtekst:

God, I’m down here on my knees
Cause it’s the last place left to fall
Beggin’ for another chance
If there’s any chance at all
That you might still be listenin’
Lovin’ and forgivin’ guys like me
I’ve spent my whole life gettin’ it all wrong
And I sure could use your help cause from now on

I wanna be a good man
A do like I should’ man
I wanna be the kind of man the mirror likes to see
I wanna be a strong man
And admit that I was wrong, man
God I’m asking you to come change me
into the man I wanna be

There’s anyway for her and me to make another start
Could you see what you could do
To put some love back in her heart
Cuz’ it going to take a miracle
After all I’ve done to really make her see

That I wanna be a stay man
I wanna be a brave man
I wanna be the kind of man that she sees in her dreams
God, I wanna be your man
And I wanna be her man
God, I only hope she still believes
In the man I wanna be

Well, I know this late at night that talk is cheap
But Lord, don’t give up on me

I wanna be a givin’ man
I wanna really start livin’ man
God, I’m asking you to come change me
into the man I wanna be

Over Sophomore

Mijn nickname is Sophomore en I'm in my early forties (fifties inmiddels) zoals dat zo mooi heet. Ik kwam in aanraking met country muziek tijdens een vakantie naar de US of A. Ik luisterde veel naar een countrystation op de radio en weer thuisgekomen bleek dit radiostation ook via internet te beluisteren te zijn. Daar luisterde (en luister) ik veel naar en heb ik ook vrijwel alle artiesten en bands die je op deze website vindt, leren kennen. Waarom Sophomore vraag je je misschien af. De verklaring is dat ik wel wat verstand heb van country maar nog een heleboel kan en wil leren. Ik ben dus geen freshman meer maar heb nog wel een groot deel van mijn "studie" voor de boeg. Vandaar Sophomore, spreek uit als [sofmoor].
Dit bericht is geplaatst in Zangers met de tags . Bookmark de permalink.