Brynn Marie – Bandaid On A Bullet Hole

Brynn Marie is een nieuwe naam in de countrywereld. Deze meid uit Pennsylvania trok naar Nashville en heeft nu haar eerste EP Things Change uit. Voordien speelde ze met haar band in footballstadions en voor de overzeese troepen. Hieronder vindt u de story achter dit debuut. Thumbs up voor deze Brynn Marie waar we zeker nog van gaan horen.

Facebook

Officiele Website

Songtekst :

Play it.
You always lie about the little things,
but those little white lies are a pretty big deal to me,
you better think twice about this heart your breaking,
cause i never asked you for nothing that’s all you ever gave to me, you can’t give me what I need

Don’t you know that sorry is just a word that i’ve already heard all your excuses all your lies you can’t talk your way out
this time get up off your knees don’t you beg or plead it’s beyond my control it’s like puttin’ a bandaid on a bullet hole.

I think it’s time that we say goodbye,
stop foolin’ ourselves that we’re ever gonna work this out,
i think you know where i stand you’re a boy i need a man,
someone who will love me all night and treat me right and
never let me down

You know that sorry is just a word that i’ve already heard
all your excuses all your lies you can’t talk your way out this time get up off your knees don’t you beg or plead it’s
beyond my control it’s like puttin’ a bandaid on a bullet hole.

Baby it’s too late stop knockin’ at my door
my heart ain’t gonna bleed for you anymore, anymore.

Over Mojo

Mijn nickname is Mojo en ik ben eerder toevallig in de countrymuziek geïnteresseerd geraakt. Naast mijn Elvis-collectie bezit ik ook cd’s van Patsy Cline, Johnny Cash, de Bellamy Brothers en heel wat filmmuziek van Westerns. Maar toen ik onlangs in een platenzaak op de afdeling countrymuziek eens ging rondsnuffelen merkte ik dat er een heleboel artiesten waren die ik niet kende. Zo werd mijn aandacht getrokken door o.a. Reba McEntire. Thuis gekomen ging ik direct op het internet wat zoeken achter deze artieste en van het een kwam het ander. Voor ik het wist had de country-microbe mij te pakken en zat ik al bij Brad Paisley, Rascal Flatts, Toby Keath en co. Vandaar naar informatieve websites over countrymuziek was een kleine stap. Zo kwam ik bij de nog vrij recente website uscountrymusic.nlterecht. Volgens mij momenteel de beste site van de Benelux waar alles over countrymuziek in America direct op de voet gevolgd wordt. Af en toe gaf ik een tip aan Sophomore. En na verloop van tijd ben ik sinds mei 2011 als medewerker gevraagd. Ik vind het boeiend om nu een heleboel artiesten te ontdekken die hier bij het grote publiek in Europa onbekend zijn. Hopelijk bent u even enthousiast over deze zoektocht als ik en geniet u van de vele nieuwtjes en clips die we u brengen. So, let’s get country !
Dit bericht is geplaatst in Zangeressen met de tags . Bookmark de permalink.