Dustin Lynch – Cowboys And Angels

We plaatsten al een akoestische versie van de debuutsingle van Dustin Lynch maar we hebben nu ook de album versie van Cowboys And Angels voor je die nieuw binnen kwam in de Billboard Country Song Top 30.

Songtekst:

There’s a want and there’s a need
There’s a history between
Girls like her and guys like me
Cowboys and angels
I’ve got boots and she’s got wings
I’m hell on wheels and she’s heavenly
I’d die for her and she lives for me
Cowboys and angels

Chorus
We ride side by side
A cloud of dust, a ray of light
My touch is her temptation
Her kiss is my salvation
She’s sweet, I’m wild, we’re dangerous
Cowboys and angels

I’m not sure why her path crossed mine
Accident or grand design
Maybe God just kinda likes
Cowboys and angels

Chorus
We ride side by side
A cloud of dust, a ray of light
My touch is her temptation
Her kiss is my salvation
She’s sweet, I’m wild, we’re dangerous
Cowboys and angels

There’s a want and there’s a need
There’s a history between
Girls like you and guys like me
Cowboys and angels

Over Sophomore

Mijn nickname is Sophomore en I'm in my early forties (fifties inmiddels) zoals dat zo mooi heet. Ik kwam in aanraking met country muziek tijdens een vakantie naar de US of A. Ik luisterde veel naar een countrystation op de radio en weer thuisgekomen bleek dit radiostation ook via internet te beluisteren te zijn. Daar luisterde (en luister) ik veel naar en heb ik ook vrijwel alle artiesten en bands die je op deze website vindt, leren kennen. Waarom Sophomore vraag je je misschien af. De verklaring is dat ik wel wat verstand heb van country maar nog een heleboel kan en wil leren. Ik ben dus geen freshman meer maar heb nog wel een groot deel van mijn "studie" voor de boeg. Vandaar Sophomore, spreek uit als [sofmoor].
Dit bericht is geplaatst in Zangers met de tags . Bookmark de permalink.