Thomas Rhett – Something To Do with My Hands

Dit is de debuutsingle van de 21-jarige Thomas Rhett uit Georgia en zoon van Rhett Atkins. Eerder schreef hij al zelf songs voor o.a. Joe Nichols en Scotty McCreery maar nu heeft hij een eigen nummer. Het werd een grappige song over roken, vissen, vrouwen en sport.

Wikipedia

Website

Songtekst :

Well I smoke and I fish
But not near enough to satisfy an itch
Outta girl, understand
I need something to do with my hands

I don’t work, on a car
And I’m as bad at pool as I am at throwin’ darts
And golf, not a fan
But I need something to do with my hands

So maybe I should stick ‘em in your pockets
Run ‘em through your hair
And we can get to rockin’
There you are and baby, here I am
And I need something to do with my hands

I can play you a song
On this old guitar, if it turns you on
If you want, we could dance
But I need something to do with my hands

So maybe I should stick ‘em in your pockets
Run ‘em through your hair
And we can get to rockin’
There you are and baby, here I am
And I need something to do with my hands

Top off, in my jeep
And we can go for a ride and I could drive with my knees
I’ll behave, best I can
But I need something to do with my hands

So maybe I should stick ‘em in your pockets
Run ‘em through your hair
And we can get to rockin’
There you are and baby, here I am

Yeah maybe I should stick ‘em in your pockets
Run ‘em through your hair
And we can get to rockin’
There you are and baby, here I am
And I need something to do with my hands
I need something to do with my hands
With my hands
Something to do with my hands

Over Mojo

Mijn nickname is Mojo en ik ben eerder toevallig in de countrymuziek geïnteresseerd geraakt. Naast mijn Elvis-collectie bezit ik ook cd’s van Patsy Cline, Johnny Cash, de Bellamy Brothers en heel wat filmmuziek van Westerns. Maar toen ik onlangs in een platenzaak op de afdeling countrymuziek eens ging rondsnuffelen merkte ik dat er een heleboel artiesten waren die ik niet kende. Zo werd mijn aandacht getrokken door o.a. Reba McEntire. Thuis gekomen ging ik direct op het internet wat zoeken achter deze artieste en van het een kwam het ander. Voor ik het wist had de country-microbe mij te pakken en zat ik al bij Brad Paisley, Rascal Flatts, Toby Keath en co. Vandaar naar informatieve websites over countrymuziek was een kleine stap. Zo kwam ik bij de nog vrij recente website uscountrymusic.nlterecht. Volgens mij momenteel de beste site van de Benelux waar alles over countrymuziek in America direct op de voet gevolgd wordt. Af en toe gaf ik een tip aan Sophomore. En na verloop van tijd ben ik sinds mei 2011 als medewerker gevraagd. Ik vind het boeiend om nu een heleboel artiesten te ontdekken die hier bij het grote publiek in Europa onbekend zijn. Hopelijk bent u even enthousiast over deze zoektocht als ik en geniet u van de vele nieuwtjes en clips die we u brengen. So, let’s get country !
Dit bericht is geplaatst in Zangers met de tags . Bookmark de permalink.