Joe Nichols – Gimme That Girl

Joe Nichols (Rogers, Arkansas) staat deze week op #5 in de Billboard Country Songs Top 30 met Gimme That Girl dat te vinden is op de meest recente cd van Joe Old Things New.

Joe Nichols Website.
Wikipedia.

Songtekst:

Hang up that red dress,
let down your hair,
cancel those reservations
don’t need to go no where.
As good as your looking right now,
girl bet your thinkin I’m crazy,
there’s a side of you that I wanna see
that never ceases to amaze me.

Gimme that girl with the hair in a mess
sleepy little smile with her head on my chest,
thats the you that i like best,
gimme that girl.
Gimme that girl lovin up on me,
old t-shirt and a pair of jeans,
thats the you i wanna see,
gimme that girl, gimme that girl.

Gimme the girl thats beautiful,
without a trace of makeup of on,
barefoot in the kitchen,
singing her favorite song.
Dancing around like a fool,
starring in her own little show,
gimme the girl the rest of the world,
ain’t lucky enough to know.

Gimme that girl with the hair in a mess
sleepy little smile with her head on my chest,
thats the you that i like best,
gimme that girl.
Gimme that girl lovin up on me,
old t-shirt and a pair of jeans,
thats the you i wanna see,
gimme that girl, gimme that girl.
repeat

Over Sophomore

Mijn nickname is Sophomore en I'm in my early forties zoals dat zo mooi heet. Ik kwam in aanraking met country muziek tijdens een vakantie naar de US of A. Ik luisterde veel naar een countrystation op de radio en weer thuisgekomen bleek dit radiostation ook via internet te beluisteren te zijn. Daar luisterde (en luister) ik veel naar en heb ik ook vrijwel alle artiesten en bands die je op deze website vindt, leren kennen. Waarom Sophomore vraag je je misschien af. De verklaring is dat ik wel wat verstand heb van country maar nog een heleboel kan en wil leren. Ik ben dus geen freshman meer maar heb nog wel een groot deel van mijn "studie" voor de boeg. Vandaar Sophomore, spreek uit als [sofmoor].
Dit bericht is geplaatst in Zangers met de tags . Bookmark de permalink.