Rascal Flatts nieuw album: Changed

Het nieuwe album Changed van Rascal Flatts komt uit op 3 april aanstaande. Gisteren is de tracklisting bekend gemaakt:

 1. Changed
 2. Banjo
 3. Hot In Here
 4. Come Wake Me Up
 5. She’s Leaving
 6. Let It Hurt
 7. Lovin’ Me
 8. Hurry Baby
 9. Sunrise
 10. Great Big Love
 11. A Little Home

Deluxe Album Bonus Tracks:

 1. Friday Can’t Come Fast Enough
 2. Fall Here
 3. Right One Time
 4. Next To You, Next To Me

Over Sophomore

Mijn nickname is Sophomore en I'm in my early forties zoals dat zo mooi heet. Ik kwam in aanraking met country muziek tijdens een vakantie naar de US of A. Ik luisterde veel naar een countrystation op de radio en weer thuisgekomen bleek dit radiostation ook via internet te beluisteren te zijn. Daar luisterde (en luister) ik veel naar en heb ik ook vrijwel alle artiesten en bands die je op deze website vindt, leren kennen. Waarom Sophomore vraag je je misschien af. De verklaring is dat ik wel wat verstand heb van country maar nog een heleboel kan en wil leren. Ik ben dus geen freshman meer maar heb nog wel een groot deel van mijn "studie" voor de boeg. Vandaar Sophomore, spreek uit als [sofmoor].
Dit bericht is geplaatst in Bands, Info met de tags . Bookmark de permalink.