Rascal Flatts nieuw album: Changed

Het nieuwe album Changed van Rascal Flatts komt uit op 3 april aanstaande. Gisteren is de tracklisting bekend gemaakt:

  1. Changed
  2. Banjo
  3. Hot In Here
  4. Come Wake Me Up
  5. She’s Leaving
  6. Let It Hurt
  7. Lovin’ Me
  8. Hurry Baby
  9. Sunrise
  10. Great Big Love
  11. A Little Home

Deluxe Album Bonus Tracks:

  1. Friday Can’t Come Fast Enough
  2. Fall Here
  3. Right One Time
  4. Next To You, Next To Me