Skip Ewing – Karen (Live)

Na Skip Ewing eerder aan u te hebben voorgesteld, kunt u nu luisteren naar een live uitvoering van de song Karen” van Skip Ewing. De song komt van zijn album The Will To Love uit 1989.

Helaas geen songtekst.

Over Early

Early is mijn nickname mijn grote passie is muziek met name de Countrymuziek toen Elvis in 1956 tijdens een optreden de muziekwereld een beetje op zijn kop zette trendsetter was van o.a de Rock-n-Roll , Rockabilly en Country(rock) volgde na een aantal jaren de Buffalo Springfield die band is de oorsprong van een van mijn grote favorieten de Countryrock groep POCO . Toen kwamen de EAGLES en een hoop andere goede artiesten . Daarna in de jaren 80 liep de countrymuziek op zijn laatste benen bij gebrek aan vernieuwing maar die kwam schoorvoetend vanaf eind jaren 80 tot stand en vroeg ene Vince Gil mijn aandacht in de jaren 90 kwam de New Traditional countrymuziek tot bloei met artiesten als Tracy Lawrence , Garth Brooks e.a. Vanaf 1995 werd Country Linedance een hype en zijn mijn vrouw en ik een Country Linedance Club begonnen in 2004 en het loopt uitstekend tot tevredenheid van veel mensen. Na een aantal recente omzwervingen langs Countrymuziek websites was ik verbaast een Nederlandse website uscountrymusic.nl tegen te komen , nog vrij recent maar met zeer uitgebreide Info wat betreft de hedendaagse Countrymuziek stroming. Toen Sophomore aan mij vroeg om het team te versterken was ik natuurlijk enthousiast en hoop ik mijn steentje bij te dragen.
Dit bericht is geplaatst in Traditionals met de tags . Bookmark de permalink.