Darrell Scott – The Country Boy

Eind deze maand komt het nieuwe album Long Ride Home van Darrell Scott uit.  De jeugdfoto van hem op de hoes vertelt waar het hier om draait. In 16 songs blikt hij terug op zijn leven. Het album werd speciaal opgedragen aan zijn moeder Evelyne die vorig jaar overleed. Het album was al klaar toen op 18 november ook nog eens vader Wayne omkwam bij een verkeersongeluk. U hoort hem hier meezingen in deze song.

Songtekst :

DID YOU EVER HAVE A NICKEL
AND WISH YOU HAD A DIME?
DID YOU EVER TRY TO SEARCH YOUR SOUL
BUT COULD NOT FIND YOUR MIND?

DID YOU EVER LAY YOUR BODY DOWN
WITH SOMEONE THAT DON’T LOVE YOU?
THE COUNTRY BOY HAS BEEN THERE
THAT’S WHAT MAKES HIM SING THE BLUES

IT’S NOT THE DRINKS YOU BOUGHT HIM
IT’S NOT THE TIPS YOU GAVE
FROM THE ROCKING OF HIS CRADLE
TO THE COVERING OF HIS GRAVE
YOU’LL NEVER KNOW THE LONELINESS AND SORROW HE GOES THROUGH
THE COUNTRY BOY HAS BEEN THERE
THAT’S WHAT MAKES HIM SING THE BLUES

WHEN HE SINGS ABOUT A LOVE GONE WRONG
THERE’S NO TEARS IN HIS EYES
BUT THE LONELY KNOWS HE’S CRYING OUT
ALL THE HURT HE FEELS INSIDE

HE ‘S SINGING TO THEIR BROKEN HEARTS
THAT’S ALL THAT’S LEFT TO DO
THE COUNTRY BOY HAS BEEN THERE
THAT’S WHAT MAKES HIM SING THE BLUES

IT’S NOT THE DRINKS YOU BOUGHT HIM
IT’S NOT THE TIPS YOU GAVE
FROM THE ROCKING OF HIS CRADLE
TO THE COVERING OF HIS GRAVE
YOU’LL NEVER KNOW THE LONELINESS AND SORROW HE GOES THROUGH
THE COUNTRY BOY HAS BEEN THERE
THAT’S WHAT MAKES HIM SING THE BLUES

Over Mojo

Mijn nickname is Mojo en ik ben eerder toevallig in de countrymuziek geïnteresseerd geraakt. Naast mijn Elvis-collectie bezit ik ook cd’s van Patsy Cline, Johnny Cash, de Bellamy Brothers en heel wat filmmuziek van Westerns. Maar toen ik onlangs in een platenzaak op de afdeling countrymuziek eens ging rondsnuffelen merkte ik dat er een heleboel artiesten waren die ik niet kende. Zo werd mijn aandacht getrokken door o.a. Reba McEntire. Thuis gekomen ging ik direct op het internet wat zoeken achter deze artieste en van het een kwam het ander. Voor ik het wist had de country-microbe mij te pakken en zat ik al bij Brad Paisley, Rascal Flatts, Toby Keath en co. Vandaar naar informatieve websites over countrymuziek was een kleine stap. Zo kwam ik bij de nog vrij recente website uscountrymusic.nlterecht. Volgens mij momenteel de beste site van de Benelux waar alles over countrymuziek in America direct op de voet gevolgd wordt. Af en toe gaf ik een tip aan Sophomore. En na verloop van tijd ben ik sinds mei 2011 als medewerker gevraagd. Ik vind het boeiend om nu een heleboel artiesten te ontdekken die hier bij het grote publiek in Europa onbekend zijn. Hopelijk bent u even enthousiast over deze zoektocht als ik en geniet u van de vele nieuwtjes en clips die we u brengen. So, let’s get country !
Dit bericht is geplaatst in Zangers met de tags . Bookmark de permalink.