Top 10 country artiesten

De top 10 country artiesten over de jaren 2000-2010 gebaseerd op #1 hits:

1 – Toby Keith
2 – Kenny Chesney
3 – Brad Paisley
4 – Rascal Flatts
5 – Tim McGraw
6 – Keith Urban
7 – Alan Jackson
8 – George Strait
9 – Carrie Underwood
10 – Brooks & Dunn

Over Sophomore

Mijn nickname is Sophomore en I'm in my early forties zoals dat zo mooi heet. Ik kwam in aanraking met country muziek tijdens een vakantie naar de US of A. Ik luisterde veel naar een countrystation op de radio en weer thuisgekomen bleek dit radiostation ook via internet te beluisteren te zijn. Daar luisterde (en luister) ik veel naar en heb ik ook vrijwel alle artiesten en bands die je op deze website vindt, leren kennen. Waarom Sophomore vraag je je misschien af. De verklaring is dat ik wel wat verstand heb van country maar nog een heleboel kan en wil leren. Ik ben dus geen freshman meer maar heb nog wel een groot deel van mijn "studie" voor de boeg. Vandaar Sophomore, spreek uit als [sofmoor].
Dit bericht is geplaatst in Info. Bookmark de permalink.