Lionel Richie brengt in 2012 country album uit

U zag hem al een gastoptreden doen op de ACM-awards maar Lionel Richie gaat nu ook in maart 2012 een country album uitbrengen. Niet met countrysongs maar wel allemaal duetten van zijn songs die hij brengt met countrystars. Hier is de tracklist van het album Tuskegee (genoemd naar zijn geboorteplaats in Alabama) :

1. “You Are” (With Blake Shelton)
2. “Say You, Say Me” (With Jason Aldean)
3. “Stuck on You” (With Darius Rucker)
4. “Deep River Woman” (With Little Big Town)
5. “My Love” (With Kenny Chesney)
6. “Dancing on the Ceiling” (With Rascal Flatts)
7. “Hello” (With Jennifer Nettles)
8. “Sail On” (With Tim McGraw)
9. “Endless Love” (With Shania Twain)
10. “Just for You” (With Billy Currington)
11. “Lady” (With Kenny Rogers)
12. “Easy” (With Willie Nelson)
13. “All Night Long” (With Jimmy Buffett)

 

Over Mojo

Mijn nickname is Mojo en ik ben eerder toevallig in de countrymuziek geïnteresseerd geraakt. Naast mijn Elvis-collectie bezit ik ook cd’s van Patsy Cline, Johnny Cash, de Bellamy Brothers en heel wat filmmuziek van Westerns. Maar toen ik onlangs in een platenzaak op de afdeling countrymuziek eens ging rondsnuffelen merkte ik dat er een heleboel artiesten waren die ik niet kende. Zo werd mijn aandacht getrokken door o.a. Reba McEntire. Thuis gekomen ging ik direct op het internet wat zoeken achter deze artieste en van het een kwam het ander. Voor ik het wist had de country-microbe mij te pakken en zat ik al bij Brad Paisley, Rascal Flatts, Toby Keath en co. Vandaar naar informatieve websites over countrymuziek was een kleine stap. Zo kwam ik bij de nog vrij recente website uscountrymusic.nlterecht. Volgens mij momenteel de beste site van de Benelux waar alles over countrymuziek in America direct op de voet gevolgd wordt. Af en toe gaf ik een tip aan Sophomore. En na verloop van tijd ben ik sinds mei 2011 als medewerker gevraagd. Ik vind het boeiend om nu een heleboel artiesten te ontdekken die hier bij het grote publiek in Europa onbekend zijn. Hopelijk bent u even enthousiast over deze zoektocht als ik en geniet u van de vele nieuwtjes en clips die we u brengen. So, let’s get country !
Dit bericht is geplaatst in Zangeressen, Zangers met de tags , . Bookmark de permalink.