Casey James – Let’s Don’t Call It A Night

Vorig jaar zat Casey James in de finale van American Idol. Deze goed ogende gitarist en zanger uit Texas kreeg dit jaar een contract bij Sonic Music Nashville en dit is zijn eerste single. U ziet hieronder een clip van American idol waarin hij You’ll Think Of Me van Keith Urban brengt.

Wikipedia

Casey James Website

Songtekst :

Love the way you look in that dress
You’ve got me thinkin’ thoughts in my head
The way your body’s movin’ slowly to the music only leaves me wantin’ more

Chorus:
So baby let’s don’t call it a night
Love the way you’re holdin’ me tight.
When you’re next to me, there’s no place I’d rather be
Everything is feeling so right
So baby let’s don’t call it a night

Just let that clock tick away
Cause in the morning we can sleep in late
Right now let’s spend our time on what we’ve got in mind
I’ll get up and close the door

Chorus:
Let’s don’t call it a night
Love the way you’re holdin’ me tight
When you’re next to me, there’s no place I’d rather be
Everything is feeling so right
Oh baby let’s don’t call it a night

Well baby’s lets don’t call it a night
I love the way you’re holdin’ me, holdin’ me tight.
When you’re next to me, there’s no place I’d rather be.
Everything is feeling so right
So baby let’s don’t call it,
No let’s don’t call it a night,
No, no, no, no

Over Mojo

Mijn nickname is Mojo en ik ben eerder toevallig in de countrymuziek geïnteresseerd geraakt. Naast mijn Elvis-collectie bezit ik ook cd’s van Patsy Cline, Johnny Cash, de Bellamy Brothers en heel wat filmmuziek van Westerns. Maar toen ik onlangs in een platenzaak op de afdeling countrymuziek eens ging rondsnuffelen merkte ik dat er een heleboel artiesten waren die ik niet kende. Zo werd mijn aandacht getrokken door o.a. Reba McEntire. Thuis gekomen ging ik direct op het internet wat zoeken achter deze artieste en van het een kwam het ander. Voor ik het wist had de country-microbe mij te pakken en zat ik al bij Brad Paisley, Rascal Flatts, Toby Keath en co. Vandaar naar informatieve websites over countrymuziek was een kleine stap. Zo kwam ik bij de nog vrij recente website uscountrymusic.nlterecht. Volgens mij momenteel de beste site van de Benelux waar alles over countrymuziek in America direct op de voet gevolgd wordt. Af en toe gaf ik een tip aan Sophomore. En na verloop van tijd ben ik sinds mei 2011 als medewerker gevraagd. Ik vind het boeiend om nu een heleboel artiesten te ontdekken die hier bij het grote publiek in Europa onbekend zijn. Hopelijk bent u even enthousiast over deze zoektocht als ik en geniet u van de vele nieuwtjes en clips die we u brengen. So, let’s get country !
Dit bericht is geplaatst in Zangers met de tags . Bookmark de permalink.