Nieuwe medewerker stelt zich voor

Zoals beloofd stelt onze nieuwe medewerker Early zich even voor:

Beste mensen mijn nickname is Early, ik ben van jongs af aan in de ban van de Countryrock. De oorsprong van deze stroming zijn 3 bands uit eind jaren 60. Te beginnen met The Byrds waar Gram Parsons deel van uit maakte, The Buffalo Springfield met o.a. Neil Young , Richy Furay en later Jim Messina en natuurlijk The Flying Burrito Brothers met o.a Bernie Leadon en Chris Hillman.

Mijn favoriete countryrock band was en is nog altijd Poco (Richy Furay), een voorbeeld hoe echte COUNTRYrock moet klinken, banjo, mandoline, dobro en allerlei aanverwante instrumenten.
Mijn 2e favorite band waren The Eagles, maar na het vertrek van Bernie Leadon na de opname van hun 3e LP werden de Eagles erg commercieel. Daar is niets mis mee maar het ging ten koste van de country.
Na wat omzwervingen in muziekland, is mijn favorite muziek op het moment de neo traditionele country (o.a. Justin Haigh) en de Alternative Country (Amerikana)(o.a. James Intveld).
Na iets op internetradio (diskjocky) te hebben gedaan, en later na veel surfen op het internet, kwam ik uscountrymusic.nl tegen, en dacht, daar zou ik mijn steentje ook wel aan willen bijdragen.
Het toeval wil dat, na een paar tips van artiesten aan Sophomore, mij werd gevraagd of ik deel uit zou willen maken van het team van uscm, en dacht 2 weten meer dan één en zodoende
schrijf ik hier mijn verhaal.
Ik werk bij een groot bedrijf waar we iets met verf doen, en hobby’s zijn zoals u al begrepen had, countrymuziek en ook een country linedance club, waar mijn vrouw les geeft en ik de organisatie en muziek doe.Om een lang verhaal kort te maken, deze voortreffelijke countrywebsite USCM verdient het om veel aandacht te krijgen van de Nederlandse en internationale countryscenes. Maar vooral u beste mensen, u bepaalt het sucses van USCM, en daarom, bent u even enthousiast als ons team, dan wensen wij u veel plezier met uw zoektocht
op USCM naar de verschillende stromingen in countryland !