Garth Brooks – Thicker Than Blood

Garth Brooks (Tulsa, Oklahoma) was verantwoordelijk voor de enorme toename in populariteit van de countrymuziek in de jaren negentig. Dit Thicker Than Blood is afkomstig van zijn cd Scarecrow uit 2001. Het laatste album wat werd uitgebracht voordat hij een, naar later bleek tijdelijke, punt zette achter zijn carrière.

Hier vind je meer informatie over Garth Brooks.

Garth Brooks Website.
Wikipedia NL en Wikipedia US.

Songtekst:

She was born in Kansas City, raised in Arkansas
Fell in love with an “ex-Marine”
She already had three babies; he had one of his own
They came together for another and me

Our family never shared the same last name
But our family was a family the same
(And they say) Blood is thicker than water
Oh, but love is thicker than blood

Wreck out on the highway, rain falling down
Lord, he must have fell asleep at the wheel
There’s a number of people just standing around
Lord, I can’t condemn the fear that they feel

For that river of red could be the death of me
God, give me strength and keep reminding me
That blood is thicker than water
Oh, but love is thicker than blood

And if blood is thicker that water
Then what are we fighting for
We’re all sons and daughters
Of something that means so much more

I see it on my TV but i can’t understand
Lord, it’s one big contradiction to me
How in God’s name we love thy neighbor with fists
in our hands
And kill each other when we just don’t agree

Why can’t we see the walls we can’t see through
And see what God’s been telling me and you
(and that is) Blood is thicker than water
Oh, but love, love is thicker than blood

She was born in Kansas City, raised in Arkansas
Fell in love with an “ex-Marine”

Over Sophomore

Mijn nickname is Sophomore en I'm in my early forties (fifties inmiddels) zoals dat zo mooi heet. Ik kwam in aanraking met country muziek tijdens een vakantie naar de US of A. Ik luisterde veel naar een countrystation op de radio en weer thuisgekomen bleek dit radiostation ook via internet te beluisteren te zijn. Daar luisterde (en luister) ik veel naar en heb ik ook vrijwel alle artiesten en bands die je op deze website vindt, leren kennen. Waarom Sophomore vraag je je misschien af. De verklaring is dat ik wel wat verstand heb van country maar nog een heleboel kan en wil leren. Ik ben dus geen freshman meer maar heb nog wel een groot deel van mijn "studie" voor de boeg. Vandaar Sophomore, spreek uit als [sofmoor].
Dit bericht is geplaatst in Zangers met de tags . Bookmark de permalink.